Woodu

Waversesteenweg 1
Meldert
3320
0476303709
iwouldwoodu@gmail.com

Over ons

 

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn 6 leerlingen uit de richting Economie-moderne talen uit het Sint-Janscollege Meldert. Aan het begin van het schooljaar werd aan ons gevraagd

om een eigen bedrijfje op te starten.

We zouden aan dit project het ganse schooljaar moeten werken. Daarom zijn we dan ook bij de keuze van welk soort bedrijf en welke producten we zouden aanbieden niet over één nacht ijs gegaan. Na een 3-tal weken brainstormen waren we er eindelijk uit. We zouden een minionderneming zijn, die zowel het sociaal aspect als het ecologisch aspect behartigt.

Wij verheugen ons op uw bezoek. U kunt ons ook schrijven of bellen. Contact

 

Wat doen we?

Onze bedrijfsnaam verwijst naar de basisgrondstof van onze producten, namelijk hout. Nu zal u zich afvragen wat hout met ecologie te maken heeft? Wel, indien we met nieuw hout zouden werken, niet echt veel.MAAR, Woodu heeft ervoor gekozen om houtoverschotten die anders weg zouden worden gesmeten te recupereren. Deze houtresten krijgen we van OMNI WOOD, een bedrijf in Linter, die dé vakman is voor dakwerken, gevelbekleding en maatkasten.

Het sociale aspect van de onderneming vinden we dan weer in ons productieproces. We werken namelijk samen met Technicum, een technische school in Sint-Truiden, die instaat voor de productie van onze fotokaders en memoborden. Ook werken we samen met Sint-Kamillus, een Universitair Psychiatrisch Centrum in Bierbeek die de productie van onze sleutelhangers en dienbladen voor haar rekening neemt. De producten kunnen op aanvraag van de consument ook geschilderd worden, dit ZONDER bijbetalen. Het schilderen van de producten zal uitgevoerd worden door Windekind, een centrum voor buitengewone zorg in Leuven.

Wat verkopen we?

Zoals reeds hiervoor gezegd, zal ons gamma bestaan uit: sleutelhangers ( verschillende soorten), fotokaders (klein en groot), memoborden en dienbladen. Voor meer informatie en foto’s van onze producten, neem gerust een kijkje bij de “PRODUCTEN” sectie.